logo vector

 

Ce inseamna  VENDING MAG ?

 

  • este locul de unde poti afla tot ceea ce te intereseaza despre automatele de bauturi calde si reci, despre sistemele de plata si service.
  •  a fost creat pentru a veni in ajutorul necunoscatorilor automatelor de cafea, care isi doresc sa afle mai multe despre acest domeniu. Ne-am propus sa va oferim alternative, sa va oferim informatii concrete, aparate fiabile, marci de calitate, piese de schimb ireprosabile, la preturile cele mai bune de pe piata.
  •  este site-ul care stie totul despre vending. Automatele de cafea pe care ti le recomandam au fost deja testate de mii de clienti si reprezinta garantia calitatii. Automatele de bauturi reci sunt un fenomen in continua expansiune si de aceea consideram ca o astfel de achizitie ti-ar aduce o maximizare a veniturilor.

 

Ce poate face VENDING MAG pentru tine?

 

  • iti prezinta exclusiv automate de vending de calitate, de aceea te scuteste de timp si efort pentru a afla ce ti se potriveste. In functie de necesitatile tale, vei descoperi pe acest site automatul de cafea care iti ofera noi perspective financiare.
  • vine in ajutorul tau oricand ai nevoie de o piesa de schimb pentru un automat de cafea sau pentru un automat de bauturi reci. Indiferent ca este vorba despre un display, despre un filtru sau o banala siguranta, intotdeauna vei gasi ceea ce cauti pentru ca exista pe stoc.
  •  iti oferim posibilitatea de a-ti imbunatati vendingul, de a-l cosmetiza sau de a-i adauga in orice moment un SISTEM DE PLATA: cititor de bancnote, jetoniera sau, de ce nu, un sistem de plata mixt care iti va aduce mult mai multe avantaje.

 

 Ce recomanda VENDING MAG ?

 

  •  urmatoarele tipuri de automate de cafea: Zanussi-Necta ( Colibri, Brio 200, 250, Brio 3, Spazio, Spazio New, Venezia, Kikko, Kikko Max, Astro, Zenith).
  • pentru automatele de bauturi reci, va sfatuim sa aveti in vedere ZANUSSI Snakky, care reuseste sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
  • Sistemele de plata pe care vi le pune la dispozitie VENDING MAG sunt  jetoniera RM5 si cititoarele de bancnote BV20 sau Bv 100.

 

 

 

Te invitam sa incerci serviciile VENDING MAG! Noi facem lucrurile bine, nu acceptam jumatati de masura

Va asteptam la showroom-ul nostru