Cum cumpăr

Identificați produsele dorite folosind caseta de căutare sau filtrele puse la dispoziție pe platformă. Adăugați în coșul de cumpărături produsul și cantitatea. La terminarea sesiunii, după ce ați vizualizat produsele din coș, veți putea plasa comanda. Introduceți informațiile legate de livrare și facturare. Dacă adresa de livrare este diferită de cea de facturare, vă rugăm să le menționați separat. Înainte de a plasa comanda, nu uitați să bifați că sunteți de acord cu “Termeni și condiții” și “Acordul cu privire la prelucrarea datelor personale”.  Ulterior acestui pas, butonul “Confirmă comanda” vă va duce către ultimul pas, și anume plasarea comenzii.

După plasarea comenzii, aceasta va fi verificată și veți fi contactat telefonic sau prin e-mail de către colegii de la departamentul vânzări, pentru confirmare. Comanda se consideră ca fiind finalizată doar după confirmarea de către client prin canalele de comunicare mai sus menționate.

În situația în care există modificări legate de comandă (stoc indisponibil, costuri transport etc) veți fi anunțat prin email sau contactat telefonic.

Vom pregăti produsele și vom preda coletul curierului. Firma de transport vă va anunța printr-un mesaj sau telefonic cu privire la detaliile livrării.

Modalitatea prin care puteți plăti:

  • plata ramburs
  • plata prin transfer bancar în baza proformei/facturii emise de către Margav Servicii SRL
  • plata online cu cardul
  • ridicare personală de la magazinul  Margav Servicii SRL, situație în care veți putea plăti în momentul ridicării, cu numerar sau cu cardul.